Devrim Muhafızları Komutanı Suriye’ye Gitti

Cu, 22/09/2023 - 09:06

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı, Suriye'ye yaptığı hassas ve önemli ziyarette Şam'da çok sayıda resmi, askeri, güvenlik ve siyasi yetkilinin yanı sıra tanınmış isimlerle de bir araya geldi.

Welayet News  - Devrim Muhafızları Komutanı General Hacı İsmail Kâni, Suriye'ye yaptığı hassas ve önemli ziyarette Şam'da çok sayıda resmi, askeri, güvenlik ve siyasi yetkilinin yanı sıra tanınmış kişilerle bir araya geldi ve bu ülkenin birçok farklı operasyon alanını ziyaret etti.

İran-Suriye ortak askeri tatbikatına katılmak üzere Suriye'ye giden Kudüs Gücü Komutanı, Suriye'nin askeri ve güvenlik sorunlarıyla ortak mücadele çerçevesinde Suriye'nin hassas bölgelerini ve eksenlerini inceledi.

İsmail Kâni bu ziyarette, Amerika'nın Suriye'de, bölgede ve dünyada fesadın, kaosun, terörün ve çatışmanın ana kaynağı olduğunu vurguladı ve şunları söyledi: ‘Suriye ve İran kardeş ülkelerdir ve önemli, kapsamlı ve derin stratejik ilişkilere sahiptirler. İran İslam Cumhuriyeti, zorluklarla mücadelede Suriye halkının ve liderliğinin yanında olacaktır.’

Devrim Muhafızları Komutanı General İsmail Kâni, küresel zulüm ve istikbara karşı duran ülkelerin direnişine ve savunmasına destek amacıyla bölgedeki birçok ülkeye saha ziyaretleri gerçekleştirdi.



Yeni yorum ekle