Elon Musk: Netanyahu ile Görüştüğüm İçin Hiç Olmadığı Kadar Eleştirildim

Sa, 19/09/2023 - 13:53

Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi Elon Musk, ABD'ye resmi ziyarette bulunan Siyonist rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu ile sahibi olduğu X sosyal medya platformu üzerinden yayınlanan panelde konuştu.

Welayet News  - Elon Musk, Siyonist rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu'yla buluştuğu için Tesla çalışanlarından daha önce başka yaptığı hiçbir şeyde olmadığı kadar eleştiriye maruz kaldığını belirtti.

Siyonist rejim hükümetinin yargı düzenlemesinin ABD basınında yoğun biçimde eleştirildiğine dikkati çeken Musk, "Netanyahu ile buluştuğu için Tesla çalışanlarından daha önce başka yaptığı hiçbir şeyde olmadığı kadar eleştiriye maruz kaldığını" ifade etti.

Netanyahu ile Musk arasındaki görüşme sırasında Siyonist rejimin bayraklarını taşıyan onlarca Siyonist, bu rejimin yargı reformu yasasına karşı gösteri düzenledi.

Netanyahu ile Musk arasındaki görüşmede Siyonist rejimin bayraklarını taşıyan onlarca Siyonist, bu rejimin yargı reformu yasasına karşı gösteri düzenledi.

Yedioth Aharonot gazetesi görüşmeyle ilgili olarak şunları yazdı: ‘Netanyahu, Musk ile görüşmesinde Musk'un internette antisemitizme yönelik getirilen kısıtlamaları kaldıracağını iddia eden Yahudi örgütlerinin eleştirilerine değinerek şunları söyledi: Antisemitizme karşı olduğunuzu biliyorum ve buna bağlı kalıyorsunuz.’

Musk ise şu ifadelerde bulundu: Ben antisemitizme karşıyım ve Yahudilerden nefret edecek bir propagandamız yok.’

Elon Musk ayrıca Siyonist rejimin yargı reformu planına değinerek şunları söyledi: ‘Gördüğünüz gibi burada dışarıda bir gösteri yapılıyor. Birçoğu Tesla'daki bu toplantıya karşı çıktı.’

Netanyahu ise buna cevaben şu iddialarda bulundu: ‘Bazı protestocular neyi protesto ettiklerini bilmiyorlar. Dünyada çok adil bir sistemimiz var. İsrail her zaman demokrat olarak kalacaktır.’



Yeni yorum ekle