İran’ın “Muhacir-10” İHA’sı, şimdiden İsrail’in kâbusu oldu!

Pa, 27/08/2023 - 20:42

İran’da; 24 saat aralıksız uçuş yapabilen ve 2 bin kilometre operasyonel yarıçapa sahip Muhacir-10 İHA'nın seri üretiminin başlaması, terör ve işgal devleti Siyonist İsrail’i ürpertirken, Filistin direnişçilerini sevince boğdu.

Welayet News  - İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Seyyid İbrahim Reisi, "Savunma Sanayii" Günü münasebetiyle ülke savunma sanayiinin son başarılarının sergilendiği sergiyi ziyaret ederken, 7000 metre yükseklikte uçan, 2.000 kilometrelik çalışma yarıçapına sahip ve 24 saat havada kalabilen "Muhacir  10" İHA'sının seri üretimini başlattı! Haberin yayınlanmasının ardından ilk dikkatleri çeken, İranlıların gururlu tepkileri oldu. Sosyal medya, bu toprakların çalışkan çocuklarının başarılarından gurur duyan tepkilerle doluydu.

Daha da dikkat çekici olanı ise; sosyal medyada Filistinlilerin duydukları sevinç ve zafer nidalarıydı. Sosyal medyada çok sayıda Filistin direniş cephesi taraftarları, “Katil İsrail, her gün biraz daha sona yaklaşıyorsun, işte Muhacir-10 sana doğru yaklaşıyor!” yazılarıyla dikkat çekti.



Yeni yorum ekle