Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak'ta Haşdi Şabi ile görüştü

Per, 24/08/2023 - 08:52

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak'ta siyasi liderlerle ve milis gücü Haşdi Şabi'nin komisyon başkanı Falih el-Feyyad görüştü.

Welayet News  - Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak'ta siyasi liderlerle ve milis gücü Haşdi Şabi'nin komisyon başkanı Falih el-Feyyad görüştü.

Irak'ı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak'ta Haşdi Şabi Komisyonu Başkanı Falih el-Feyyad ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Fidan'ın Irak'a yaptığı ziyaret vesilesiyle milis gücü Haşdi Şabi Komisyonu Başkanı Feyyad ile görüştüğü aktarıldı

Dün Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin'le görüşen Hakan Fidan, bugün de Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit, Başbakan Muhammed Şiya Sudani,  Meclis Başkanı Muhammed Halbusi, Irak Türkmen Cephesi (ITC) liderleri, Irak Egemenlik İttifakı lideri Hamis Hançer, Fetih İttifakı lideri Hadi Amiri, Ulusal Hikmet Akımı lideri Ammar el-Hekim, eski Başbakan ve Kanun Devleti Koalisyonu lideri Nuri el-Maliki ve Irak Savunma Bakanı Sabit Muhammed Al Abbasi ile bir araya geldi.



Yeni yorum ekle