İran İHA ve Füze Gücünü Arttıracak

Ct, 19/08/2023 - 11:01

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Hava Uzay Kuvvetleri Komutanı "İHA ve füze gücümünü daha da arttırmaya gayret ediyoruz" vurgusunda bulundu. 

Welayet News - İslam Devrim Muhafızları Ordusu Hava Uzay Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Emir Ali Hacizade, Devrim Muhafızları 24. Komutanları Yüksek Kurultayı'nda İran'ın İHA ve füze gücüne vurgu yaparak bunun Allah'ın bir lütfu olduğunu vurguladı ve şunları söyledi: "Füze gücünü artırmaya ve dronelarımızı mümkün olduğunca geliştirmeye çalışıyoruz."

İran'ın emperyalizm tarafından dayatılan 8 yıllık savaş sırasındaki savunma gücünü mevcut durumla karşılaştıran Devrim Muhafızları Hava Uzay Kuvvetleri Komutanı, şunları da söyledi: "Bir gün düşman saldırı pozisyonundaydı ve biz savunma konusunda endişeliydik. Ama bugün biz ataktayız ve düşmanlarımız savunma ağlarını tamamlamanın peşinde."

General Hacizade "Bir zamanlar birkaç aracıyla dahi görüşemediğimiz süper güçler, bugün bizden ileri teknoloji ve savunma teçhizatı alımı talep ediyorlar." vurgusunda da bulundu. 

İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava Uzay Kuvvetleri Komutanı şunları da kaydetti: "Bugün, ABD ve müttefikleri tarafından yönetilen Batı, iki ucu keskin bir kılıç gibi hareket ediyor ve ekonomimizi vurma niyetinde. Ekonomimizi vurmak niyetindeler.Bu nedenle ekonomik sorunları çözmeye  da yardım olmaya çalışmalıyız. Bugün düşmanlarımız İslami İran'a saldırmak için tüm imkan ve kapasiteleriyle seferber olmuş durumdalar. Bu durumda Devrim Muhafızları, düşmanların saldırılarına ve komplolarının etkisiz hale getirilmesine karşı hükümetin destekçisidir."

Tags: 


Yeni yorum ekle