Hacker Grubundan Siyonist Yetkililere 24 Saat Süre

Per, 17/08/2023 - 17:12

Bu hafta İsrail rejiminin hastanelerinden birine saldırıp devre dışı bırakan hacker grubu, hesabına para yatırması için Tel Aviv'e 24 saat süre verdi, aksi takdirde Knesset üyelerinin ve Netanyahu'nun tıbbi bilgilerini yayınlayacak.

Welayet News -    Israel Hume gazetesi, Hişua'daki Ma'ayani Hastanesi'ne düzenlenen saldırıdan sorumlu hacker grubunun perşembe gününe kadar süre verdiğini yazdı ve önceki siber saldırıda elde edilen binlerce dosya ve bilgiyi yayınlamakla tehdit etti.

Bu rapora göre; Başbakan, Knesset üyeleri ve İsrail rejimi hahamlarının sağlık dosyaları da bu dosyalar arasında yer alıyor. Bilgisayar korsanlığı grubu, İsrail rejiminin talep ettiği miktarı ödememesi halinde, Netanyahu'nun 2015'teki prostat ameliyatından sonra kişisel bilgileri de dahil olmak üzere bu bilgileri yayınlamakla tehdit etti.

İbranice yayın yapan medyası bu hafta pazartesi günü Tel Aviv eyaletinin "Beni Barak" semtinde bulunan "Ma'ayani Hişua" hastanesinin birkaç saat önce bir siber saldırıya maruz kaldığını bildirdi. Bu konu da hastane yönetiminin bu hastanedeki hastaları başka hastanelere sevk etmesine yol açmış; çünkü hastane yetkililerine göre tüm teknolojik sistemler iflas etmiş durumdadır.

Aynı gün İsrail rejimine ait Kan ağı, saldırının ardından hastanedeki tüm bilgisayarların hizmet dışı bırakıldığını bildirdi. Bu hacker grubunun kimliği henüz açıklanmadı.



Yeni yorum ekle