Aşırıcı Siyonistler Yine Mescid-i Aksa'ya Baskın Düzenledi

Pt, 14/08/2023 - 18:57

Siyonist yerleşimciler, işgalci Siyonist polisinin geniş koruma önlemleri altında bu sabah Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Welayet News - Şahab haber ajansının sitesinde yer alan habere göre, bu sabah bir çok aşırılık yanlısı Siyonist yerleşimciler, Siyonist güçlerin koruması altında provokatif ve saldırgan eylemlerle Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlendi.

Siyonist yerleşimciler zaman zaman, Yel Aviv'in aşırılık yanlısı yetkililerinin önderliği ve kışkırtmalarıyla Mecsid-i Aksa'ya saldırarak bu kutsal mekanın statüsünü değiştirmeye çalışmakta. Siyonistler, planlarını gerçekleştirebilmek için ne şekilde olursa olsun Mescid-i Aksa'nın mekansal olarak bölünmesinin peşinde.

Bu saldırılara yanıt olarak Filistinli direniş grupları, Gazze sınırı çevresindeki ve işgal altındaki toprakların kuzeyindeki Siyonist yerleşim birimlerini bir çok kez roket saldırıları ile hedef aldı. Ayrıca direniş grupları, Mescid-i Aksa'nın kırmızı çizgi olduğunu ve buraya herhangi bir saldırının sert bir şekilde karşılık bulacağını ifade etti.



Yeni yorum ekle