Onurlu bir barışın anahtarı San'a’nın elinde

Pt, 07/08/2023 - 18:19

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Savunma Bakanı Muhammed el-Atıfi “İşgalciler, eşitlik ilkesine ve Yemen'in karar alma mekanizmasına ve ulusal egemenliğine saygıya dayanan onurlu bir barışın anahtarının San’a'da olduğunu anladılar” dedi.

Welayet News  - Muhammed el-Atıfi, Yemen silahlı kuvvetlerinin tüm bölgede eğitim ve silahlanmaya hazır olduğunu vurguladı.

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Savunma Bakanı şu ifadelerde bulundu: ‘Amerika ve İngiltere, bu konuda daha önceki anlaşmaları bozmayı hedefleyen yaklaşım ve görüşlerini empoze etmeye çalışıyor.

Yemen liderliği ve halkı gerilimi azaltma aşamasında, zeytin dalını ve barış bayrağını inanç ve dürüstlükle taşıyor ve aynı zamanda silahın gücüne bağlı kalıyor. Güçlü, onurlu, istikrarlı ve dürüst bir barış, güç, onur ve haysiyet olmadan sağlanamaz. Saldırganlar ve işgalciler, barışın temelinin San’a'da olduğunu, bunun eşitlik ilkesine ve Yemen'in karar alma mekanizmasına ve ulusal egemenliğine saygıya dayanan onurlu bir barışın anahtarının San'a’da olduğunu anladılar.’

Tags: 


Yeni yorum ekle