“Velayet İlkesi, Dinin İstikrarının, Canlılığının ve Etkinliğinin Teminatıdır”

Cu, 07/07/2023 - 15:36

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Badreddin Husi, şunları söyledi: İslam'da velayet ilkesi büyük ve önemli bir ilkedir ve dinin istikrarının, canlılığının ve etkinliğinin ve ümmetin nüfuzlara karşı korunmasının teminatıdır.

Welayet News  - Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi, Gadir Hum Bayramı münasebetiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Gadir Günü'nün anılması, yankısı ve içeriği ümmetin gelecek nesillerine ulaşsın diye yüce Peygamber'in (s.a.a), Allah'ın kendisine verdiği önemli mesajı ümmetine bildirdiğinin kanıtıdır.

İslam'da velayet ilkesi büyük ve önemli bir ilkedir ve dinin istikrarının, canlılığının ve etkinliğinin ve ümmetin nüfuzlara karşı korunmasının teminatıdır.

Kâfirler, münafıklar ve velayeti inkâr edenler, tağut ile irtibat halindedirler ve hayatları boyunca tağut velayetine tabidirler. Tağutlar, peygamberlerin yoluna uyanlarla savaşıyorlar ve milleti ana görevlerinden ayırmak ve yıkıcı, karanlık ve yozlaşmış planlarını uygulamak istiyorlar.

Tağutlar, kâfir ve münafık kuklaları ile milletin içinde faaliyet göstermekte ve rol oynamaktadır. Öyle ki münafıklar, İslam ümmeti içinde Allah'ın emirlerine karşı hareket ederler.’

Amerika ve Siyonist Lobi Kuran'a Karşı Savaşmaya Çalışıyor

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri konuşmasının devamında şunları söyledi: ‘Münafıklar, İmam Ali'ye (a.s) karşı düşmanca bir tutum içindedir. Çünkü İmam Ali (a.s) özgünlüğü ve İslam'ın gerçek öğretilerini sunmasıyla onların yalanlarını ve çarpıtmalarını ortaya çıkarmıştır. Çağdaş tağutlar da insanlığı köleleştirmek için onlara karşı büyük bir operasyon gerçekleştirmeye ve karanlık planlarını onlara empoze etmeye çalışıyorlar.

Siyonist lobi, Amerika ve ateist Batı, Kuran'a karşı savaşmanın, kötülükleri ve ahlaksızlıkları yaymanın, milletlere zulmetmenin, çatışmaları yaymanın ve krizler yaratmanın peşindeler. Tağutlar ve onların himayesi altındakiler de korkunç bir gerileme düzeyine ulaştılar. Öyle ki, ABD eşcinselliği ve ahlaki sapkınlığı görülmemiş bir şekilde resmen destekliyor.

Tağut taraftarları, insanlığı en kötü ve aşağı bir mertebeye getirmek istiyorlar. Onlar, insanlığa tamamen hükmedebilmek için insanlığı insani değerini kaybedecek kadar alçaltmak istiyorlar.’



Yeni yorum ekle