Haniye: Filistin Halkı ve Direnişi, Siyonistlerin Barbarca Saldırılarına Yanıt Verecektir

Pt, 03/07/2023 - 08:22

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın siyasi ofisi başkanı İsmail Haniye, Siyonist rejimin bu sabah Cenin'e yönelik hava ve kara saldırılarına tepki göstererek, Filistin halkı ve direnişinin bu barbarca saldırıya yanıt vereceğini söyledi.

Welayet News  - İsmail Haniye şu ifadelerde bulundu: ‘Cenin’de dökülen kanlar, bir sonraki direniş aşamasının nasıl olacağını belirleyecektir.’

Haniye, işgal altındaki Batı Şeria'daki Filistin halkını, düşmanın planını bozmak için Cenin'in yanında olmaya ve Cenin halkını savunmaya çağırdı.

Bu sabah, Siyonist rejime ait uçaklar, Cenin kentindeki bölgelere ve bu kentin kamplarına saldırdı. Ayrıca Siyonist askerler de bu şehre birkaç eksenden saldırı düzenledi.

Filistin medyası, Siyonist rejimin Cenin kentine yönelik saldırıları ile eş zamanlı olarak kentin elektriğini kestiğini duyurdu.

Öte yandan İbrani kaynaklar da Siyonistlerin Cenin'deki askeri harekâtının başlamasıyla birlikte Gazze sınırındaki Demir Kubbe füzesavar sisteminin alarma geçirildiğini bildirdi.



Yeni yorum ekle