Yemen Savunma Bakanı: Saldırganlar Kendilerine Verilen Fırsatı Değerlendirmeli

Çar, 28/06/2023 - 08:37

Yemen Savunma Bakanı, Yemen ordusunun ve halk komitelerinin tatbikatının ardından saldırganlara hitaben, kendilerine verilen fırsatı kullanmalarını tavsiye etti.

Welayet News  - Yemen Savunma Bakanı Muhammed Nasır el-Atifi, kendisinin ve bazı Yemenli askeri ve güvenlik yetkililerinin huzurunda düzenlenen Yemen destek güçleri tatbikatının ardından saldırgan güçlere hitaben şöyle dedi: "Sallantılı konumlarının bedeli katlanmadan, düzeltme için kendilerine sağlanan fırsatı kullanmaları gerekiyor."

Yemen ordusunu eğitmek ve hazır olduğunu göstermek için bu tatbikatın yapılmasının önemine değinen el-Atifi, şunları söyledi: "Eşsiz bir başarı olarak kabul edilen bu tatbikat, Yemen devrimi liderinin düşmanın güç kullanarak kovulmadan önce geri çekilmesine ilişkin uyarılarının bir örneğidir."

Yemen Savunma Bakanı: "Düşmanın aldatıcı politikalarını ve yalanlarını kabul etmiyoruz. Riyad ve Abu Dabi, ardından Washington, Londra, Paris ve ölmekte olan Siyonist rejim bunu anlamalı." diye belirtti.

Yemen'in askeri ilerleyişine de değinen Muhammed Nasır el-Atifi: "Askeri sanayimizin sürekli gelişmesi, bizi düşmanın hesaplarının ötesinde ve daha tehlikeli yeni stratejik hesaplar ortaya koymaya sevk etti." dedi.

El-Atifi sözlerine şöyle devam etti: “Geçen her gün, egemenliğimizi daha da güçlendiren askeri ilerlememizi ve yüksek hazırlığımızı beraberinde getiriyor."

Yemen Savunma Bakanı saldırganları tehdit ederek, "Saldırgan ülkelere zarar verecek beklenmedik ve etkili hedefleri dikkate aldık." açıklamasında bulundu.



Yeni yorum ekle