Ensarullah Lideri: Batı, İslam Toplumlarına Yozlaşmayı İhraç Etmeye Çalışıyor

Pt, 26/06/2023 - 08:35

Yemen Ensarullah hareketi lideri, Batılıların ahlakı ve fıtri değerleri yok ettiğini belirterek, Batı'nın materyalizme dayalı olarak insanları yanlış ve bozuk bir şekilde eğitmeye çalıştığını vurguladı.

Welayet News  - Yemen Ensarullah Hareketi ve Yemen İnkılabının lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi, Pazar günü öğleden sonra yaptığı konuşmada, Batı'yı ve onun yozlaşmış öğretilerini şiddetle eleştirdi ve Batı kültürünün ahlaki erdemleri ve insan-i kemali görmezden geldiğini vurguladı.

Abdülmelik Husi konuşmasında şu ifadelerde bulundu: ‘Batı, materyalizme dayalı olarak halkı yozlaştırmaya çalışıyor. Bu nedenle batılılar ahlakı ve fıtri değerleri yok etmiş ve birçok durumda insanı hayvani değil, insani kemale sahip bir varlık olarak ele almamışlardır.

Batılılar İslam toplumlarına yozlaşmayı ihraç etmeye çalışıyor. Batı, İslam dünyamızda ilmî bilgiye sahip, İslam ümmetine hizmet edebilecek kişileri hedef alıyor, tıpkı binlerce İranlı ve Arap bilim adamı gibi. Batı, bu insanları ya suikast düzenleyerek ya da kendi tarafına cezbederek hedef alıyor.

Düşmanlar, bu kanunların yok sayılması, helal ve harama bir bağlılığın kalmaması için İslam kanun ve kurallarına karşı topyekun bir savaş başlatmışlardır.’

Ensarullah Hareketi Lideri, Zilhicce ayının başında yaptığı konuşmada da şunları söylemişti: ‘Yahudi ve Siyonist lobi, genel olarak insani değerleri, fıtratı ve ahlakı hedef almakta, Kâfir Batı ile birlikte tüm imkânlarını insanlığın ruhunu yozlaştırmak için kullanmaktadır.

Siyonist lobinin ve Batı'nın amacı, halk üzerinde hâkimiyeti kolaylaştırmak ve onları köleleştirmektir. Amerika, yolsuzluğun ve alçaklığın bayraktarıdır ve bunu küstahça taşımaktadır.

ABD Başkanı Joe Biden eşcinselliği teşvik ediyor. Biden eşcinselliği halka duyurmaya çalışıyor, bunu siyasi ve hukuki olarak destekliyor ve bunu diğer ülkelere dayatmak istiyor.

Ahlaksızlığı yaymak, değer ve ahlakı yok etmek, insanı imani fıtratından ve Allah’ın öğretilerinden uzaklaştırmak için insanlığa yapılan en büyük saldırıdır.’

Yemen Ensarullah Hareketi lideri daha önce de birçok kez Siyonizm ile Amerika ve Batı ülkelerinin tehlikeleri konusunda uyarmış ve şunları vurgulamıştı: ‘Siyonist düşmana karşı cihad sürdürülmelidir. Siyonistleri Filistin topraklarından çıkarmaya çalışmak cihattır, onlarla düşmanlık ve bağları koparmak dini ve insani bir sorumluluktur. Yemen milleti de dini kimliğinden dolayı duruş ve tutumuna bağlıdır ve tüm alanlarda bulunmaktadır.

Yemen milleti, Filistin milletini destekleme konusundaki duruşundan geri adım atmadı. Milletimiz cihat ve hür Müslümanlarla, Siyonist rejime karşı belirleyici savaşa katılmaya çalışarak dini görevini yerine getirmeye çalışmaktadır.’



Yeni yorum ekle