Ensarullah: İşgalci Koalisyon Fırsatları Kaçırmamalıdır

Cu, 23/06/2023 - 11:35

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi başkan, Suudi Arabistan ve BAE liderliğindeki işgalci Arap koalisyonunu Yemen'deki savaş bataklığından çıkma fırsatlarını kaybetmemesi konusunda uyardı.

Welayet News  - Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı Mehdi el-Mişat şunları söyledi: ‘Bir sonraki savaşa girecek olan ve önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak benzersiz silahlar, düşmanı oyunlarını durdurmak zorunda bırakacaktır.

Barış ve savaş arasındaki askıda bir aşamadayız.

Özgürlük ve bağımsızlığa kavuşmak için yolumuza ve istikrarımıza devam edeceğiz. Düşman hazırlığımızın yüksek olduğunu anlayınca vazgeçecek ve herhangi bir suç işlediği takdirde felaketle karşı karşıya kalacaktır.

Düşmanın dayattığı tüm eylemler, Yemen milletinin acısını ve ızdırabını çoğaltmayı ve toplumu kışkırtmayı amaçlamaktadır ve düşmanı, inadında ısrar etmesi durumunda fırsatları kaçıracağı konusunda uyarıyoruz.

Bugün düşmana sunulanlar yarın ona verilmeyecektir ve düşman ne kadar kaybettiğini ve ne kadar kaybedeceğini biliyor.

Ülkemizin özgürlüğüne, bağımsızlığına ve tam egemenliğine kavuşana kadar da aynı hız, ruh ve sorumlulukla bu yolda ve istikrarda devam edeceğiz.

Düşmanların komploları her gün ortaya çıkıyor ve milletimizin bilinci, adeta yumuşak savaş ve soğuk savaş da dâhil olmak üzere düşmanların komplolarında darbe vuran ve onu başarısız kılan bir kaya gibidir.

Biz ve büyük Yemen ulusunun tüm özgür insanları teslim olmayı ve diz çökmeyi reddediyoruz ve yalnızca özgürlük, bağımsızlık ve tam egemenlik içinde yaşamaya devam etmeyi kabul ediyoruz.’



Yeni yorum ekle