Hizbullah: Batı Şeria'da Başlayan Direniş Asla Durmayacak

Per, 22/06/2023 - 15:41

Lübnan Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı şu ifadelerde bulundu: ‘Batı Şeria'da başlayan direniş hiçbir zaman durmayacak ve şu anda Golan'da şahit olduğumuz şey, İsrail kendini yenik ve aşağılanmış bir halde bulana kadar artarak devam edecektir.

Welayet News  - Kahramanca operasyonlardan, Filistin intifadasından, cesur güçlerimizin mücadelesinden, Kudüs'teki ve Batı Şeria'nın tüm bölgelerindeki ve Filistin'deki halkımızın mücadelesine kadar şu anda Batı Şeria'da yaşanan tüm olaylar herkesin dikkat etmesi gereken büyük bir konudur çünkü hayati ve önemli bir meseledir ve büyük zaferler ve başarılarla sonuçlanacaktır.

Golan'da yaşanan intifada çok önemlidir ve bölgedeki tüm Araplar, Müslümanlar ve direniş güçleri buna önem göstermelidir. Batı Şeria, Cenin ve Golan'daki son gelişmeler, direnişin her zaman istediği şeyin gerçekleştiğini gösteriyor.

Bu, Batı Şeria'nın kahramanlarının ve Golan'ın kadın, erkek ve gençlerinin gözlerinde ve kalplerinde parlayan umuttur.

Bu umut, direnişten, zaferlerden, silahlardan, teçhizattan, şehitlerden, güçlerden ve liderlerden kaynaklanmaktadır ve direniş Batı Şeria, Kudüs ve Golan'daki bu mazlumlara işgalcilere karşı umut ve güç vermektedir. Biz bu direnişe ciddi anlamda güveniyoruz ve bu, geleceğin umudu ve işgalden kurtuluşun müjdesidir.

Batı Şeria'da başlayan direniş asla durmayacaktır ve şu anda Golan'da şahit olduğumuz şey sadece bir adım değildir ve İsrail tarafı kendisini kovulmuş, yenilmiş ve aşağılanmış bulana kadar bu yönde adımlar artarak devam edecektir. Bunu her zaman söyledik ve yine söyleyeceğiz, çünkü direniş tüm bölgede ve tüm denklemlerde ciddi ve güçlü bir faktör haline gelmiştir.’



Yeni yorum ekle