Arnavutluk Polisi’nden Münafıklar Terör Örgütüne Karşı Operasyon

Çar, 21/06/2023 - 11:05

Arnavutluk polisi salı günü Münafıklar Terör Örgütü'nün Durres kentindeki üssüne baskın düzenleyerek Münafıklar Terör Örgütü üyesinden onlarcasını yakaladı ve onlarca teröristi de yaraladı.

Welayet News  - Arnavutluk polisi tarafından yapılan operasyonda bir kişinin öldüğü ve 6 kişinin de ağır yaralandığı belirtildi.

Arnavutluk basınından gelen haberlere göre; terörist grup üyeleri Arnavutluk terörizm ile mücadele polis birlikleri ile çatıştı.

Bu bağlamda Arnavutluk içişleri bakanlığı yayınladığı bildiride terörizm ile mücadele çerçevesinde bu baskının düzenlendiğini duyurdu.

Bu bildiride şu ifadelere yer verildi: "Biz ve örgüt arasında 2014'te yapılan anlaşmaya göre, bu örgütün üyeleri sırf insani nedenlerden dolayı ülkemize sığınmıştı, ancak terör eylemleri ve siber saldırında bulunarak bu anlaşmayı ihlal ettiler."

Arnavutluk güvenlik güçlerinin incelemelerine göre, birkaç İHA dahil olmak üzere bazı elektronik araçlar da bu üste elde edildi.

Bu baskının asıl amacının diğer ülkelerdeki kaynaklara hacker saldırılarında kullanılan teçhizatın ele geçirilmesi olduğu vurgulandı. Buna göre Arnavutluk polisi, Münafıklar Terör Örgütü'nün üssün içinde siber saldırılar için bir merkez oluşturulduğunu bildirdi.



Yeni yorum ekle