Ensarullah Hareketi Lideri: Siyonist Lobi ve Batı, İnsanlığı Yozlaştırmak İstiyor

Sa, 20/06/2023 - 10:03

Yemen Ensarullah hareketi lideri, Yahudi ve Siyonist lobinin insani değerleri, fıtratı ve ahlakı hedef aldığını ve Batı ile birlikte tüm imkanlarını insanlığın ruhunu yozlaştırmak için kullandığını vurguladı.

Welayet News  - Yemen Ensarullah Hareketi ve Yemen İnkılabının lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi, Zilhicce ayının başlangıcı münasebetiyle Pazartesi günü bir mesaj yayınladı ve bu ayı nefis tezkiyesi için en doğru zaman olarak nitelendirdi.

Abdülmelik Husi, mesajında şu ifadelerde bulundu: ‘Yahudi ve Siyonist lobi, genel olarak insani değerleri, fıtratı ve ahlakı hedef almakta, Kafir Batı ile birlikte tüm imkanlarını insanlığın ruhunu yozlaştırmak için kullanmaktadır.

Siyonist lobinin ve Batı'nın amacı, halk üzerinde hâkimiyeti kolaylaştırmak ve onları köleleştirmektir. Amerika, yolsuzluğun ve alçaklığın bayraktarıdır ve bunu küstahça taşımaktadır.

ABD Başkanı Joe Biden eşcinselliği teşvik ediyor. Biden eşcinselliği halka duyurmaya çalışıyor, bunu siyasi ve hukuki olarak destekliyor ve bunu diğer ülkelere dayatmak istiyor.

Ahlaksızlığı yaymak, değer ve ahlakı yok etmek, insanı imani fıtratından ve Allah’ın öğretilerinden uzaklaştırmak için insanlığa yapılan en büyük saldırıdır.’

Yemen Ensarullah Hareketi lideri daha önce de birçok kez Siyonizm ile Amerika ve Batı ülkelerinin tehlikeleri konusunda uyarmış ve şunları vurgulamıştı: ‘Siyonist düşmana karşı cihad sürdürülmelidir. Siyonistleri Filistin topraklarından çıkarmaya çalışmak cihattır, onlarla düşmanlık ve bağları koparmak dini ve insani bir sorumluluktur. Yemen milleti de dini kimliğinden dolayı duruş ve tutumuna bağlıdır ve tüm alanlarda bulunmaktadır.

Yemen milleti, Filistin milletini destekleme konusundaki duruşundan geri adım atmadı. Milletimiz cihat ve hür Müslümanlarla, Siyonist rejime karşı belirleyici savaşa katılmaya çalışarak dini görevini yerine getirmeye çalışmaktadır.’

Ensarullah Lideri, Siyonist düşmana ve Amerika’nın hegemonyasına karşı cihadı Kur'an projesinin mihenk taşı olarak nitelendirdi ve şunları söyledi: ‘Siyonizm'e karşı cihad, İslam ümmetinin yükselişinde önemli bir faktördür. Bu bakış açısı, bu milletin bilincini arttırmaktadır.

Siyonistler, Müslüman milletlerin ayaklanmasından ve Kuran ilkelerine dayalı hareketten ve askeri yetenekler doğrultusundaki çabalardan korkuyorlar. Milletimiz, özgür Filistinlilerle birlikte Siyonistleri kovma ve kutsal mekânları geri almaya çalışma çabalarına ortak olmak istiyor.’



Yeni yorum ekle