İmam Hamanei ile görüşen En-Nehale: Nihai zaferi ve Kudüs’ün özgürlüğünü yakında göreceğiz

Cu, 16/06/2023 - 17:49

İslami Cihad Lideri Komutan En-Nehale: İslami Cihad Hareketi, özgürlerin intikamı savaşından gururla çıktı. Nihai zaferi ve Kudüs’ün özgürlüğünü yakında göreceğimizi umuyoruz.

Welayet News  - Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Komutan Ziyad En-Nehale, İran'ın Filistin halkına ve mücadelelerine verdiği sürekli desteği takdir ettiğini ifade etti.

Komutan En-Nehale, İran İslam Devrimi Rehberi İmam Seyyid Ali HHamani ile bir araya geldiği toplantıda İslami Cihad’ın Gazze’deki son savaştan -Özgürlerin İntikamı Savaşı’ndan- gururla çıktığını söyledi.

En-Nehale, ayrıca nihai zaferi ve mukaddes Kudüs’ün yakında özgürlüğüne kavuşacağını görmeyi umduklarını belirtti.

İran İslam Devrimi Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei de Filistin İslami Cihat Hareketini Gazze’deki son savaştan -Özgürlerin İntikamı Savaşı’ndan- ötürü tebrik etti.

Filistin İslami Chat Hareketi Genel Sekreteri Ziyad En-Nehale ve hareketin siyasi büro üyeleri ile yaptığı görüşmede İmam Seyyid Ali Hamaney, Siyonist yapının 70 yıl önceki haline kıyasla -Siyonist liderlerin 80. Yılı görememe endişelerini haklı gösterecek biçimde- değiştiğini söyledi.

İmam Seyyid Ali Hamanei, İslami Cihad Hareketi ve diğer Filistinli direniş gruplarının Siyonist varlıkla savaşmanın esas anahtarını bulduklarını da sözlerine ekledi.



Yeni yorum ekle