Kaos ve krizin mimarı Yahudi iş adamı George Soros 'veliahtını' açıkladı!

Pt, 12/06/2023 - 21:14

Bir çok şaibeli işte imzası bulunan ABD'li milyarder George Soros, şirketlerini ve Açık Toplum Vakıflarını kime devrettiğini açıkladı.

Welayet News  - 92 yaşındaki Macar asıllı ABD'li milyarder ve karşı-devrim finansörü George Soros, sahip olduğu şirketleri ve Açık Toplum Vakıflarını oğluna devrediyor. 92 yaşında Macar kökenli bir Yahudi olan Soros, siyasi faaliyetlere aktardığı milyarlarla tanınan tartışmalı bir isim...

25 milyar dolar değerindeki şirket ve vakıfları devralacak olan 37 yaşındaki Alex Soros, Wall Street Journal (WSJ) gazetesine verdiği röportajda babasından daha "siyasi" olduğunu, ancak babasıyla benzer görüşlere sahip olduğunu söyledi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yeniden seçilmesinden endişe ettiğini söyleyen Alex Soros, bunu engellemenin en büyük öncelikleri arasında olacağını belirterek 2024'teki Başkanlık seçimlerinde mali açıdan önemli rol oynayacaklarının sinyalini verdi.

Soros, ABD'de Demokratların en önemli mali destekçileri arasında bulunuyor.

Alex Soros, kısa süre önce Biden yönetiminden yetkililerin yanı sıra Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau gibi yabancı liderlerle bir araya geldiğini ve aile vakıflarıyla bağlantılı konuları görüştüğünü söyledi. Açık Toplum Vakıfları yönetim kurulu, Aralık ayında babasının yerini almak üzere Alex Soros'u başkanlığa seçmişti.



Yeni yorum ekle