Siyonist Netanyahu Karşıtı Protestolar 19. Haftasında da Düzenlendi

Pa, 14/05/2023 - 09:39

Direniş füzeleri korkusuyla Tel Aviv'deki protesto gösterilerinin iptal edilmesine rağmen, burada toplanan bir grup Siyonist, Netanyahu karşıtı sloganlar attı.

Welayet News  - Siyonist protestocuların liderleri, direniş füzeleri korkusu nedeniyle bu mitingin ana yeri olan Tel Aviv'deki Kaplan Caddesinde yapılmayacağını açıklamalarına rağmen, önemli sayıda Siyonist burada toplandı.

Protestocular, 18 haftadır devam eden protestolarının ardından bu Cumartesi akşamı Kaplan caddesinde protestoların iptal edildiği haberiyle karşı karşıya kaldı. Ancak yine de işgal topraklarının farklı bölgelerinden binlerce insan bu meydanda toplandı ve gösteri düzenledi.

Medyada yer alan haberlere göre, “Göstericilerin yokluğu pankartların da olmadığı anlamına gelmiyor” ve İsrail'de demokrasinin olmadığı yazılı pankartlar Kaplan Caddesinde yerleştirildi.

Aynı zamanda gazeteciler şu açıklamalarda bulundu: ‘Bu Cumartesi, Tel Aviv yerine Hayfa şehri, protestocu Siyonistlerin büyük bir varlığına şahit oldu, protestocular bu şehirdeki Horif kavşağına ulaştı ve saatlerce Netanyahu kabinesi aleyhine sloganlar attı.

Öte yandan işgal altındaki Filistin'in diğer bazı şehirlerinde de gösteriler devam etti.



Yeni yorum ekle