Ensarullah: Filistin Direnişinin Siyonist Düşmana Cevap Vermesini Destekliyoruz

Cu, 12/05/2023 - 06:22

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı bir açıklama yaparak, Filistin direniş liderliğinin Siyonist rejime yanıt vermek için benimsediği tüm seçenekleri desteklediklerini açıkladı.

Welayet News  - Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı Mehdi el-Meşat bir açıklama yaptı ve tüm Filistinli direniş gruplarının Siyonist rejimin Filistin direnişinin askeri komutanlarına Gazze'deki yerleşim yerlerini bombalayarak uyguladığı barbarca cinayetine karşı verdikleri meşru karşılığı tebrik etti.

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı, Arap ve İslam ülkelerini Filistin'i ve meselelerini desteklemeye çağırdı.

Mehdi el-Meşat ayrıca Filistin halkının birliğine ve Siyonist düşmana karşı direniş hareketlerine vurgu yaptı ve bunu Kudüs'ün zaferi ve ezilen Filistin halkının tüm haklarının geri alınması yolunda önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi başkanı, Arap ve İslam ülkelerinden Filistin halkına ve onların cihatçı direnişine destek olarak Amerikan ve Siyonist mallarını boykot etmelerini de istedi.

Filistin Sağlık Bakanlığı bu sabah yaptığı açıklamada, İsrail rejiminin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda şehit sayısının arttığını, saldırıda 25 kişinin şehit olduğunu, yaralı sayısının da 70 kişiye ulaştığını belirtti.



Yeni yorum ekle