Hizbullah: Filistin Direnişinin siyonist düşmana yanıt verme seçeneklerini destekliyoruz

Çar, 10/05/2023 - 13:00

Lübnan Hizbullahı yaptığı açıklamada, Siyonist İsrail rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik vahşi saldırısını ve Filistin direnişinin ailelerine ve komutanlarına yönelik suikastını kınayarak, Filistin direnişinin bu cinayete vereceği olası tüm yanıtları destekliyor.

Welayet News  - Lübnan Hizbullah hareketi yaptığı açıklamada, Siyonist İsrail rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısını ve Filistin İslami Cihad komutanları ve ailelerine yönelik suikastını şiddetle kınadı ve Filistin hareketinin yanında olduğunu ve eylemlerini desteklediğini vurguladı.

Hizbullah Hareketi şu ifadelerde bulundu: ‘Direniş komutanlarına yönelik suikast, zafere ulaşılana kadar milletimizin cihat ve direniş seçeneğini ilerletme bilincine, birliğine ve kararlılığına vesile olacaktır.

Siyonist düşmanın mücahitlere, kadın ve çocuklara yönelik barbarca saldırıları bir insanlık suçudur. Hizbullah olarak bizler, İslami Cihad ile tam dayanışma içinde olduğumuzu beyan ediyor ve bu hareketin ve direniş gruplarının düşmanı caydırmak için benimseyeceği tüm seçenekleri tamamen onaylıyoruz.’

Siyonist İsrail rejimi Salı sabahı insansız hava araçları ve savaş uçakları ile Refah, Han Yunus ve Gazze'deki bölgelere saldırdı ve İslami Cihad Hareketinin askeri kanadı olan Saraya el-Kudüs’ün üç komutanını ve ailelerini şehit etti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, yaptığı açıklamada, Siyonist İsrail rejiminin sabahın erken saatlerinde Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 13 kişinin şehit olduğunu, 20'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.



Yeni yorum ekle