Katil İsrail Gazze’ye Saldırdı: 12 Şehit 20 Yaralı

Sa, 09/05/2023 - 07:31

Katil İsrail ordusu bu sabaha karşı Gazze’de Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı olan Kudüs Tugayları’nın üç önemli komutanının Gazze’deki evlerine hava saldırısı düzenledi.

Welayet News  - Saldırı sonucu komutanlarla birlikte ailelerinden aralarında küçük kız ve erkek çocuklarının da bulunduğu 12 kişi şehit oldu 20 kişi de yaralandı.

İslami Cihad sözcüsü Tarık Selimi, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, savaşın kaldığı yerden yeniden başlayacağını açıkladı ve şu ifadelerde bulundu: "İşgal son bulana dek direniş durmayacaktır. Direniş, Filistinlileri topraklarından söküp atmak isteyen işgal güçleriyle angajman kurallarında yerini almıştır, şehitlerinin intikamını alacaktır"

HAMAS lideri İsmail Heniyye de, düşmanın hesap hatası yaptığını ve cinayetlerinin bedelini ödeyeceğini söyledi ve şu açıklamalarda bulundu: "Siyonist rejimin suikast operasyonunda hesabında yanıldı, bedelini ödeyecektir. Hain bir operasyonla liderlere suikast düzenlenmesi işgal kendisine güvenlik sağlamayacak bilakis direnişi daha da artıracaktır. Direniş, hain düşmanın canını yakacak, üslubu sadece kendisi belirleyecektir"



Yeni yorum ekle