Siyonist Rejimin Hava Saldırısında 1 Filistinli Şehit Oldu 5 Filistinli Yaralandı

Çar, 03/05/2023 - 12:52

Siyonist rejim savaş uçakları, dün akşam saatlerinde abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği bombardımanda bir Filistinli şehit oldu, 5 Filistinli yaralandı.

Welayet News  - Filistin Sağlık Bakanlığı, Siyonist rejim ordusunun dün akşam saatlerinde başlattığı hava saldırısında Filistinli Haşil Mübarek'in (58) şehit olduğunu, 5 Filistinlinin de yaralandığını açıkladı.

Gazze'deki Filistin direnişi, Filistin İslami Cihad Hareketi'nin önemli isimlerinden Şeyh Hıdır Adnan'ın şehit edilmesine tepki olarak Siyonist yerleşim birimlerine roket fırlattı.

Gazze Şeridi'nden işgal altındaki topraklarda bulunan Siyonist yerleşim bölgelerine 21 roket atıldı. Siyonist Rejim medyası en az 3 kişinin yaralandığını bildirdi. Bazı kaynaklar ise 6 kişinin yaralandığını duyurdu.

Öte yandan, Hamas hareketinin siyasi ofisi başkanı İsmail Haniye, Filistin İslami Cihat hareketi liderlerinden Şehit Şeyh Hızır Adnan'ın naaşının ailesine teslim edilmesi gerektiğini vurguladı ve “Direniş, Siyonist düşmanla mücadelede olası her türlü senaryoya hazırdır” ifadesinde bulundu.



Yeni yorum ekle