“Şehit Şeyh Hıdır Adnan, Filistin halkının göğsünde bir şeref madalyasıdır”

Sa, 02/05/2023 - 19:06

Filistin İslami Cihad hareketi genel sekreteri Ziyad Nahle, şehit Şeyh Hıdır Adnan'ı özgürlük savaşçılarının simgesi olarak nitelendirdi ve onun yiğit Filistin milletinin göğsünde bir onur ve şeref madalyası olduğunu vurguladı.

Welayet News  - Ziyad Nahle, Filistinli mahkûmların komutanı Şeyh Hıdır Adnan'ın şehadetiyle ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelerde bulundu: ‘Şehadet yolunu kendi irademizle seçtik ve Şeyh Hıdır Adnan bu yolu ve seçeneği seçmemizde en güzel örnektir.

Şeyh Hıdır Adnan'ın şehadeti yiğit milletimizin mücadelesinin bir simgesidir ve eğer şehit Hıdır Adnan gibileri olmasaydı Filistin meselesi ortadan kalkardı.

Her geçen gün gelecekteki zaferimiz daha da kesinleşiyor.

Şeyh Hıdır Adnan'ın Siyonist düşmanla doğrudan mücadeledeki iradesi, yiğit Filistin milletinin göğsünde bir onur ve şeref madalyasıdır.

Şeyh Hıdır Adnan, Filistin ulusunun ve dünyadaki özgürlük savaşçılarının büyük bir sembolü ve Kudüs'e giden yolumuzda dalgalanan bayrağımız olmaya devam edecektir.

Tüm şehitlerin ve şehit Hıdır Adnan’ın kanına vefalıyız. Filistin tamamen özgürleşene ve katil Siyonistlerden temizlenene kadar cihadı durdurmayacağız.

Bedeli ağır da olsa, mücadelemiz, hak arayışımız, direnişimiz ve cihadımız asla durmayacaktır.’

Şeyh Hıdır Adnan bu sabah 86 gün süren açlık grevinin ardından Siyonist rejim hapishanelerinde şehit oldu.

Şeyh Adnan, seksenlerin başında İslami Cihad hareketine katılan ilk kişilerden ve aslında Batı Şeria'daki İslami Cihad hareketinin ilk kurucularından biridir.



Yeni yorum ekle