Netanyahu'ya Siber Saldırı; Facebook Sayfasından Haşr Suresi Yayınlandı

Per, 27/04/2023 - 08:04

Siyonist rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kişisel internet sitesine ve Facebook sayfasına siber saldırı düzenlendi.

Welayet News  - The Times of Israel, dün Siyonist rejim dış istihbarat teşkilatı Mossad'ın internet sitesine siber saldırı düzenleyen "Anonymous Sudan" isimli grubun Netanyahu'nun internet sitesine ile Facebook sayfasına siber saldırı gerçekleştirdiğini ve dağıtık servis dışı bırakma (DDoS) saldırısına maruz kalan Netanyahu'nun internet sitesine erişim sağlanamadığını açıkladı.

Siber saldırıya uğrayan Netanyahu'nun Facebook sayfasında Bangladeş dilinde olduğu söylenen bir metin ve Haşr Suresi'nin 22 ila 24. ayetlerinin okunduğu ses yayınlandı.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde "Anonymous Sudan" adlı bu hacker grubu Siyonist İsrail'e ait internet sitelerine saldırı düzenlemiş ve Siyonist Rejim'e ait çok sayıda internet sitesine erişimi engellemişti.

Erişimi engellenen sitelerden biri de Siyonist İsrail'in gizli casusluk servisi MOSSAD'a aitti.

"Anonymous Sudan" adlı grup bu saldırının ardından Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "Bu saldırı büyük bir saldırının hazırlığıdır." ifadelerini kullandı.

Mossad'dan konuya ilişkin bir açıklama yapılmazken İsrail Ulusal Sigorta Kurumu ise resmi internet sitesinin siber saldırıya uğradığını doğrulamıştı.

Aynı zamanda Siyonist medya, Siyonist rejimin cep telefonu operatörleri "Cellcom", "Pelephone", "Hot" ve "012 Mobile" web sitelerine siber saldırılar yapıldığını bildirdi.

Daha önce, Siyonist rejimin Kanal 12'si, bu siber saldırının son yıllarda geniş bir İsrail (Siyonist) web sitesi koleksiyonunu hedef alan en büyük saldırı olduğunu ve bunun sonucunda 2 günde yani 15ve 16 Nisan tarihlerinde 60 sitenin hasar gördüğünü açıkladı.



Yeni yorum ekle