Siyonist Güçler, Türk Bir Genç Kızı Gözaltına Aldı

Çar, 26/04/2023 - 08:21

Siyonist Rejim askerleri, Mescid-i Aksa'da bir Türk vatandaşı Özgecan Mutlu'yu hiçbir neden göstermeksizin gözaltına aldı.

Welayet News  - Özgecan Mutlu, Mescid-i Aksa'nın avlusunda kitap okurken Siyonist rejim askerleri tarafından gözaltına alındı.

Fanatik Yahudi işgalciler sabah saatlerinde işgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya işgalci İsrail polisi koruması altında baskın düzenledi.

Siyonist rejim polisi, fanatik Yahudileri gruplar halinde Mescid-i Aksa'ya aldı.

Arkadaşlarının aktardığına göre Özgecan Mutlu, fanatik Yahudi işgalcilerin baskını sırasında Aksa içindeki Rahmet Mescidi yakınlarında Kur'an-ı Kerim okuyordu.

İşgalci İsrail polisi, Mutlu'yu oradan uzaklaştırmak için Türk kadının çantasını aldı.

Polis elinde çantayla, Aksa'nın Esbat Kapısı'na doğru ilerleyerek Mutlu'yu dışarı çıkarmaya çalıştı.

Bir süre çantasının peşinden giden Mutlu, daha sonra Aksa'nın içine geri gelmeye çalıştığı sırada birkaç polis memuru tarafından gözaltına alınarak Aksa dışına çıkarıldı ve tutuklanaral pasaportuna el konuldu.

Saldırıya hedef olan gençlerden Rubaşa Ergin, yanındaki arkadaşıyla birlikte sadece Kur'an-ı Kerim okuduklarını, başka bir şey yapmadıklarını ifade etti.

Siyonist rejimin polisi polisi tarafından gözaltına alınan kızın karakola götürülürken elindeki Kur'an-ı Kerim'e zarar gelmemesi için büyük çaba sarf ettiği ve arkadaşından yardım istediği ortaya çıktı. Genç kız, siyonist rejimin polislerine de 'şerefsizler' diyerek tepki gösterdi.

Mescid-i Aksa’nın Esbat Kapısı’ndaki Al-Qishla karakolunda tutulan genç kız için elçilikle görüşmeler devam ediyor.



Yeni yorum ekle