İran: Ordumuzun gücü eskisi ile kıyasalanmaz düzeyde

Per, 20/04/2023 - 06:26

Tümgeneral Selami, "Ordumuz, komutanların ve kurmayların 24 saat gece gündüz çalışmaları ile çok gelişmiş ve modern teçhizatla orduyu donattık, ülke savunma sahasında güvenilir bir savunma gücünün ortaya çıkmasına tanıklık ediyoruz." dedi.

Welayet News  - İslam Devrim Muhafızları Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Başkomutanı ile görüşmesinin oturum aralarında Ordu Günü münasebetiyle düzenlenen törende gazetecilere şunları söyledi: "Neyse ki piyade olmayan kara ve hava teçhizatı ve deniz ve kara kuvvetleri geçit törenleri, yeni bir gücün ortaya çıkışının bir işaretiydi. Ordunun kendi kendine yeten, gücünün ortaya çıkışına işaret eden çok gelişmiş ve modern teçhizatla donatılması, ülkenin savunma sahasında güvenilir bir yere ulaştığını gösteiryor. Bu hepimiz için çok heyecan verici, motive edici ve umut vericiydi." 

Devrim Muhafızları Başkomutanı sözlerine şunları ekledi: "Bu geçit töreninde görülenler belki de ordunun son yılları ile, eskisi ile kıyaslanamaz olduğunu ve orduda güç üretimi alanında bir sıçrama olduğunu ve bu hareketin devam edeceğini gösterdi." 

Tümgeneral Selami "Ülkenin savunma sahasında gördüğümüz şeyler, gücün doruklarına ulaşmaktır." vurgusunda da bulundu.



Yeni yorum ekle