Ziyad Nahale: Siyonist rejim, on binlerce direniş füzesi ile kuşatılmıştır

Sa, 18/04/2023 - 15:19

Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri, Gazze Şeridi ve Lübnan'daki direnişe ait on binlerce roketin Siyonist düşmanı çevrelediğini vurguladı.

Welayet News  - Ziyad Nahale Bağdat’a yaptığı ziyaret kapsamında Irak medyasına konuştu.

Filistin halkının, özellikle Batı Şeria'da, Siyonist düşmanla topyekûn ve kapsamlı bir savaş içinde olduğunu söyleyen Nahale, Batı Şeria'da direnişin yoğunlaşmasının Siyonist işgal rejiminin güvenliğine doğrudan bir tehdit olduğunu belirtti.

Nahale, Batı Şeria ve Gazze'deki direnişin, bölgedeki diğer direniş hareketlerinin Siyonist düşmana karşı caydırıcılık oluşturmayı başardığını, ayrıca Siyonist rejimin direniş ekseninin on binlerce direniş füzesi ile kuşatıldığını kaydetti.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, İran ile Suudi Arabistan arasındaki anlaşmaya ilişkin de şunları söyledi: Bu mutabakat, Siyonist düşmanla ilişkilerini normalleştirme mücadelesi veren ülkeler için önemli bir mesaj olup, Suudi Arabistan'ın da Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme projesinden ve ABD'nin Arap ülkeleriyle yürüttüğü istismarcı politikalarından uzaklaşmasını temenni ediyoruz, dedi.



Yeni yorum ekle