Siyonist Netanyahu'ya Karşı Binlerce Siyonist Gösteri Yaptı

Pa, 16/04/2023 - 13:38

Siyonist topluluğunda kurulan büyük krizin ardından 15. Cumartesi protestoları Tel Aviv ve işgal altındaki Filistin şehirlerinde gerçekleştiriliyor.

Welayet News  - Yedioth Ahronoth Gazetesi son haftalarda olduğu gibi, Tel Aviv'deki Kabalan Caddesi Netanyahu'ya karşı protestoların ana odağıdır ve haberlere kadar toplanacak 140.000'den fazla insan var.

Aynı zamanda, on binlerce insan Netanyahu şehrinde ve Haifa sokaklarında aynı sayı toplanırken, Protestocuların topluluğu son haftalarda olduğu gibi Siyonist Adalet Bakanı'nın önünde yapıldı.

Netanyahu taraftarlarının sokak kampanyalarına olan tehdidi göz önüne alındığında Siyonist polisi, özellikle Netanyahu olmak üzere çatışmaların olduğu şehirlerde birçok güç kullandı.

Yedioth Ahronoth gazetesinin muhabirine göre, Tel Aviv'in gösterilerinin ana odağı olmasına rağmen, bugün tüm gözler Netanyahu üzerindedir ve İç Güvenlik Bakanı, destekçilerini şehirdeki protestoculara karşı koymak için seferber ettiği söyleniyor.

Ben Gavir'e ek olarak, birkaç Likud üyesi de Netanyahu'ya katılacak.

Bu bazı güvenlik uzmanlarının Netanyahu'daki kanlı çatışmayı uyarmasına neden oldu çünkü Itamar Ben Gvir'in kontrol aramak yerine bölgedeki çatışmaları ve gerilimleri artırmaya çalışacağını söylüyorlar.



Yeni yorum ekle