Ziyad el-Nehale: Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis'i Selamlıyorum

Ct, 15/04/2023 - 09:56

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Cuma günü Bağdat'ta düzenlenen Dünya Kudüs Günü töreninde yaptığı açıklamada, "Direnişi durdurma ümidi içinde olanlar bir hayal içindeler." diye belirtti.

Welayet News  - Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nehale, dün Bağdat'ta düzenlenen Dünya Kudüs Günü töreninde yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Seçkin rollerinden dolayı büyük şehit liderler olan Hacı Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis'in ruhlarını selamlıyorum."

Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri konuşmasına şöyle devam etti: "Mescid-i Aksa'da günlük olaylar herkesin gerçekleri görmesi için yeterlidir. Bugün Kudüs'ü temsil eden Batı Şeria ve savaşçıları, her gün işgalcilere karşı koymaya hazır olduklarını beyan ediyor."

Ziyad el-Nehale, "Kudüs'te Siyonist proje yok olacak. Kudüs'te dinimizi ve tarihimizi savunacağız. Cesur savaşçılar, işgalcilere bu toprakların bizim olduğunu söylemek için Kudüs'ten çıktılar. Filistinlilerin savaşmayı bırakacağını düşünenler hayal görüyorlar." açıklamasında bulundu.

Direniş lideri, açıklamasının sonunda şöyle dedi: "Filistin'in kurtuluşu bin yıl da sürse mücadeleye devam edeceğiz. Irak halkının bu törende bulunmasının ve Filistin halkına destek olmasının ne anlama geldiğini anlıyoruz."



Yeni yorum ekle