"Siyonistler Vekalet Savaşlarını Müslümanlarla Finanse Etmeye Çalışıyorlar"

Cu, 14/04/2023 - 10:44

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri, Siyonistlerin Müslümanların mali kaynaklarını kötüye kullanma girişimlerine değinerek, “İsrailliler, İslam dünyasının güç araçlarını onların ellerinden almaya çalışıyorlar “dedi.

Welayet News  - Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdülmelik Husi Perşembe akşamı yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Siyonistler şeytanın yardımcılarıdır ve İslam ümmetinin bütün güç imkânlarını ellerinden almaya çalışmaktadırlar.

Siyonistler, Müslümanları ilke ve dinden mahrum etmeye çalışıyorlar. Yahudiler, İslam ümmeti onların İslam ümmetine hakim olma çabalarına tepki göstermesin diye İslam âleminin kendilerine olan düşmanlığını bitirmeye çalışıyorlar.

Yahudiler, İslam ümmetinin onların komplolarını finanse etmesini ve uygulamasını istiyor ve vekâlet savaşlarının bedelini Müslümanlara ödetmeye çalışıyorlar. Yahudiler, İslam ümmeti için politikalar ve pozisyonlar belirlemeye çalışıyorlar.

Siyonistlerle çatışmada birinci nokta, Kur'an-ı Kerim'in uyardığı, onlarla dostluğu ifade etme meselesidir. Doğru tutum, İslam ümmetinin sürekli seferberlik yoluyla Yahudilerle temastan korunması gerektiğidir.

Arap ülkelerinin Siyonist rejimle uzlaşması, Siyonistlerle dostluk karşılığında kendi milletlerine karşı komplo kurmalarına neden olmuştur. Düşmanlara karşı susmak İslam ümmetinin tercihi olmamalıdır. Sessizlik, düşmanları amaçlarına ulaştırmak demektir.’

Seyyid Abdülmelik Husi, İslam düşmanlarının, Müslümanların şeref, haysiyet ve güçlerini almaya yönelik çabalarına değinerek, şunları söyledi: ‘Siyasi alandaki düşmanlar, işgalcileri İslam ümmetine hâkim kılmaya ve aralarında siyasi ayrılıklar yaratmaya çalışıyorlar.’

Ensarullah lideri, İslam düşmanlarının Müslümanlardan elde ettiği maddi menfaatlere değinerek şu ifadelerde bulundu: ‘Yahudiler, dünya ekonomisini dolara bağlamada en büyük rolü oynamaları için Müslümanlara doları kullandırdılar ama biz onlarla her alanda savaşa girmeli ve onların bize neyi hükmetmeye çalıştıklarını anlamalıyız.

Amerikalılar ve Siyonistler, İslam ümmetinin yükselişini engellemekte ve yıkıcı politikalarla İslam ümmeti ile savaşmaktadırlar. İslam düşmanları İslam'ın ülkelerimizde hâkimiyetini engellemeye ve yeni dinler yaratarak onu toplumumuzda yaymaya çalışmaktadırlar.’



Yeni yorum ekle