Ensarullah lideri Kur’an-ı Kerim’e hakaret eden ülkere yaptırım uygulanmasını istedi

Pa, 02/04/2023 - 09:41

Yemen Ensarullah hareketi lideri Avrupa’da Kur’anı Kerim’in ateşe verilmesi girişimlerini kınayarak, tüm müslümanların islama karşı savaşa tepki göstermeleri gerektiğini vurgularken, bu çirkin girişimlerde bulunan ülkelere yaptırım uygulanması çağrısında bulundu.

Welayet News  - Seyid Abdul Melik Bedreddin el-Husi mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Cuma günü yaptığı konuşmada, bu suçlara ve İslami kutsallara karşı tekrarlanan saldırılara öncülük edenlerin asıl sorumlular olduğunu belirtti. Siyonist lobi İslam düşmanları, düşmanlar arasında materyalizmin kutsallığının İslam ümmetinin ekonomik yaptırım silahına göğüs germesini gerektirdiğini söyledi.

Ensarullah hareketi lideri açıklamalarında, tüm islam ülkelerinin Kur’an-ı Kerime hakaret girişiminde bulunan yasal izinleri çıkaran ülkelere tepki göstermesi gerektiğini ve bu ülkelere karşı yaptırım uygulanması çağrısında bulundu. Çünkü yaptırımlar, düşmanları caydırmak ve onları İslam’a hakaret etmekten vazgeçmeye zorlamak için yeterli olacaktır vurgusunda bulundu.



Yeni yorum ekle