İlahi Nur'un Tamamlanmasına Doğru

Çar, 22/02/2017 - 14:26

İlahi Nur'un Tamamlanmasına Doğru

Bismillah

İlahi buyruklardan ayrılan tüm sistemler bozulmaya ve bozguna uğramaya mahkumdur....

Yüzyıllardır gücü elinde bulunduran bu sistemler her dönemde hayal kırıklığına uğramış ve uğrayacaklardır. Bunun temel sebebi İlahi mesajın dışında hareket ederek insani değerlerini kaybetmelerindendir. Son Resul'un mesajından sonra düzene giren dünya onun gidişiyle tekrar eski haline dönmüştür hatta daha da kötü bir duruma getirilmiştir. Buradaki en büyük temel sorun ise son Vahy'in insanlar arasında parçalanarak kendi mizaçlarına göre hareket edilmesidir. Bu da Nur'un tamamlanmasına karşı oluşacak en büyük etkendir, gerek İslami gerekse gayri İslami bütün sistem ve otoriteler hep aynı taktiği uygulamışlardır, netice olarak da saltanatları zamanla ya yıkıma yada değişikliğe veyahutta iç kargaşaya sebep olmuştur.

Halkların özgürlüğünden daha çok kendi iktidar ve görüşlerini benimseyen bu sistamatik sunni oluşumlar kendi elleri ile put yapıp daha sonra acıkınca onu yiyen cahiliyye dönemine dönmüşlerdir. Tarihte bunlara bir çok örnek verebiliriz ve bu örneği halen günümüzde hem İslami hemde gayri İslami sunni yapılanmalarda açık ve bariz bir şekilde görebiliriz, Emevi Abbasi ve Eşarilik sistemi İslami kanadı temsil etmektedir, siyonist emparyalist ve diğer şer gurupları ise gayri İslami kanadı temsil etmektedirler. Bizler sistemin varlığında kendimizi düşünürsek o zaman ya sistemin kuklası yada kölesi oluruz. Bu kuklaları günümüze taşıyan dış etkenler yine İslami kanat yolu ile İslam'ı ve Nur'u söndürme çabalarını İslami kanadın eline bırakarak koltuklarından rahat bir şekilde izleyebilmektedirler.

Var olan bir otorite sunni yapılanmaları (IŞİD,ÖSO,El- Kaide,vb) ellerinde bir boğa  gibi sağa sola çevirerek yangını alevlendirmektedirler. Biz asıl meselemiz olan İlahi mesajı yaşama ve yaşatma savaşında meydanlarda direniş cephesi oluşturan tarihin hiç bir döneminde görülmemiş bir ilerleme görmekteyiz..Zillete boyun eğmeyen bu direniş cephleri İlahi mesajı alması gerektiği yerden aldıkları ve bunu meydanlara taşıdıkları için gelecekteki Nur'un tamamlanması konusunda büyük adım attıklarını görmekteyiz. Eğer bir tahlil yaparsak bugüne dek kurulan yıkılan tekrar oluşuma giren gerek İslami gereksede gayri İslami bütün sistem ve güçlerin başarısızlığını açıkça söyleyebiliriz, nitekim bugün  var olan otorite sağlam bir kalede değildir.

Kerbela'nın mesajı olan ''Zillet bizden uzaktır''sözünü tüm dünyaya duyarmaya and içmiş direniş cephesi belkide varılmak istenen son Nur'un tamamlayıcıları olacaklarıdır. Tarih her zaman bu gerçeği bize sunmaktadır. İki seçenek arasında bırakılan direniş cephesi ''Heyhat Minnezzilleh''nidasını Hüseyni Kıyam'dan esinlenerek tüm dünyaya duyurmaya ve son Nur'un tamamlanmasına az kaldığının hakikatını söylemişlerdir. Artık sona yaklaştıkça tüm sistemler maddi gücü ile birlikte manevi güçlerinide tamamıyle kaybetmek üzeredirler. Aksi olan direniş cephesi ise günden güne maddi ve manevi güç kazanarak yeni dünya düzenini şekillendirme yolunda hızla ilerlemektedir. İlahi vayhe dayalı olan bu azınlık ve mücadeleci güç meydanların fatihi konumuna gelmişdir. İslami kanat olarak gözüken fakat kendi içsel egolarında boğulan diğer sistemleride aynı zamanda deşifre etmişlerdir. Bugün tüm dünya artık şunu idrak etmiştir kan ile beslenen maddi güce dayalı tüm İslami ve gayri İslami sistemler yok olmaya ve değişime uğramaya mahkumdur. Direniş cephesi ise gün be gün izzet onur sempati ve güç kazanmaya doğru ilerlemektedir..

Gücünü İlahi öğretilerden alan, Kerbela'nın yeni çocukları doğmaktadır ve tüm dünyaya bir mesaj yollamaktadır gelecek yüzyılın rotası Velayet-i Fakih ve taraftarları tarafından şekilleneceltir....

 

Murat Avci



Yeni yorum ekle