Suriye’de Mühimmat Deposuna Saldırı

Cu, 24/03/2023 - 07:14

Suriye yerel kaynakları, kimliği belirsiz savaş uçaklarının Suriye'nin doğusunda iki bölgeye saldırdığını ve bu saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığını söyledi.

Welayet News  - Yerel kaynaklar, bu sabah Suriye'nin doğusunda yer alan Deyrizor bölgesinde büyük patlama sesleri duyulduğunu açıkladı.

Yerel ve resmi olmayan medya kaynakları kimliği belirsiz savaş uçaklarının Deyrizor'un doğusunda bulunan direniş gruplarına ait bir askeri tesise saldırdığını belirtti.

Suriye resmi medyası tarafından henüz doğrulanmayan bu haberlere göre, bu saldırıda Deyrizor şehrindeki bir mühimmat deposu ve askeri üs hava saldırıları ile hedef alındı.

Saldırının olduğu bölgeye ambulans ve kurtarma araçları sevk edildi ve ilk belirlemelere göre bu saldırıda 5 kişi yaralandı.

Öte yandan bazı kaynaklar, Suriye'nin doğusundaki direniş mevzilerine saldıran savaş uçaklarının Siyonist rejime ait olduğunu, bazı kaynaklar da ABD’ye ait olduğunu belirtti.

Hatırlanacağı üzere, Siyonist rejim savaş uçakları Çarşamba sabahı da Halep Uluslararası Havalimanı'na saldırmış ve Suriye Ordusu'nun hava savunması düşmanın füzelerine karşı koymuştu.



Yeni yorum ekle