“Batı Şeria’nın Kurtuluşu Yakındır”

Çar, 15/03/2023 - 10:37

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey üyelerinden Halid el-Bataş, el-Alam kanalına verdiği özel bir röportajda, Batı Şeria'daki son gelişmelerin sonunda Batı Şeria'nın kurtuluşuna yol açacağını vurguladı.

Welayet News  - Halid el-Bataş, Filistin ulusunun ve direniş gruplarının “saha birliği ve tek düşmana karşı savaşma" adı altında hareket ettiğini söyledi.

El-Bataş röportajında şu ifadelerde bulundu: ‘Batı Şeria'daki son gelişmeler eninde sonunda buranın özgürleşmesine yol açacaktır.

Batı Şeria'da uygulanan baskılar ve Filistinli savaşçılar ile işgalciler arasındaki günlük çatışmalar, eninde sonunda bu bölgenin Siyonist rejimin pisliğinden kurtulmasına yol açacaktır. Batı Şeria'nın tüm şehirlerindeki mevcut durum, direnişin kapsamının genişlediğini gösteriyor ve bu direniş Cenin ve Nablus veya Caba veya Tulkarim ile sınırlı değildir ve Batı Şeria'nın tüm şehirlerini kapsamaktadır. İşgal altındaki Kudüs, istisnai ve önemli operasyonlarda da artışa şahit olmuştur ve bu operasyonlar işgalci rejime karşı caydırıcılık yaratmakta ve bu rejimi işlediği her suçtan sorumlu tutmaktadır.’



Yeni yorum ekle