Millet İttifakı: Cumhurbaşkanı Adayımız Konusunda Ortak Bir Anlayışa Ulaştık

Per, 02/03/2023 - 20:11

Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için toplanan Millet İttifakı'nın Pazartesi günü yeniden toplanacak. Liderler yetkili kurullarına danışarak tekrar toplanma kararı aldı.

Welayet News  - CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı bugün 12'nci kez toplandı.

Saadet Partisi genel merkezinde yapılan son toplantıda cumhurbaşkanı adayını netleştiren liderler, Özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in nihai karar için parti organlarıyla görüşmek istemesi üzerine toplantı 6 Mart’a ertelendi.

13'üncü buluşmanın ev sahipliğini yine Saadet Partisi yapacak.



LİDERLER KURMAYLARI İLE TOPLANIYOR

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının netleşmesinin ardından liderler parti kurmaylarıyla bir araya gelmeye başladı. Nihai karar için bir araya gelen liderler cumhurbaşkanı adayını 6 Mart'ta açıklayacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu parti kurmaylarıyla bir araya geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üyeleri ile bir araya gelecek. CHP liderinin toplantıyı saat kaçta yapacağına dair bilgi verilmedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener nihai karar için parti kurmaylarıyla bugün saat 22.30'da bir araya gelecek. Toplantının İYİ Parti'nin ek binasında yapılacağı öğrenildi.



Yeni yorum ekle