İslami Cihad, Siyonist İsrail'e karşı savaşa hazırlanıyor: Askeri birlikler kuruluyor

Çar, 01/03/2023 - 16:38

Filistinli direniş grubu İslami Cihad, Siyonist terör rejimi ile Filistinli Müslümanlar arasında tansiyonun yükseldiği Batı Şeria’da askeri birlikler oluşturduklarını açıkladı.

Welayet News  - İslami Cihad liderlerinden Halid El Batş, Lübnan Merkezli El Meyadin Televizyonu’na dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İsrail’e ‘Dişe diş, kana kan’ mesajı verdiklerini aktaran Batş, direnişin üstüne düşen rolü hiçbir engele takılmaksızın oynayacağını ifade etti.

Batş, Filistin’in bu savaşta yalnız olmadığını ve bir bütün olarak direniş cephesi ile koordinasyon içinde olduklarını vurguladı.

Siyonist İsrail, Batı Şeria’yı ve Kudüs’ün önemli bir kısmını işgali altında tutuyor. Gazze ise, Siyonist terör rejiminin bütün çabalarına rağmen ele geçiremediği bir bölge.

İsrail, son dönemde Kudüs’ü ve Batı Şeria’yı tamamen Yahudileştirmek üzere saldırgan hamlelerde bulunuyor. Hem bölgede yaşayan sözde sivil Yahudi yerleşimciler yoluyla, hem de kendi kolluk kuvvetleri yoluyla Filistinli Müslümanlara göz açtırmama gayretinde olan Siyonistler, öyle gözüküyor ki Batı Şeria’da direnişin ateşlenmesiyle kaçacak delik arayacaklar! 

İslamianaliz



Yeni yorum ekle