Tahran, “Direniş ekseninde medya şehitleri” anma törenine ev sahipliği yapıyor

Pt, 27/02/2023 - 12:13

"Direniş Ravileri" başlığıyla direniş ekseninin medya şehitlerinin ilk anma töreni Radyo ve Televizyon kurumunun Uluslararası Konferansları Merkezi'nde düzenlenecek.

Welayet News  - "Direnişin Ravileri" başlıklı direniş eksenin medya şehitlerinin ilk anma töreni bugün İran Radyo ve Televizyon Kurumu’nun Uluslararası Konferansları Merkezi'nde İran, Irak, Yemen, Suriye, Afganistan, Filistin ve Lübnan medya şehit ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Direniş ekseninin medya şehitlerinin ilk anma töreninde, şehitlerin onurlu ailelerinden toplam 230 kişinin yanı sıra Şehit ve Gaziler Kurumunun yetkilileri, yöneticileri ve bazı yabancı ülkelerin medya bakanları hazır bulunacak.

Bu bağlamda Direniş ekseninin medya şehitlerinin ilk anma töreninin düzenleme kurulunun üyesi Muhammed Ali Enoşe İRNA’ya verdiği demeçte, “Bölgede terör ve tekfirci grupların uğursuz tohumlarının oluşmaya başladığı andan itibaren, İslam Radyo Televizyon Birliği himayesinde kararlı ve baskı karşıtı medya, terör gruplarının kötü doğasını ifşa etmek için çalışmaya başlamış  ve çatışma noktalarında bulunarak medya misyonu ve dini faaliyetlerini yürütmüştür.” İfadelerini kullandı.



Yeni yorum ekle