Hamas'tan Siyonist İsrail'e Sert Kınama

Pa, 19/02/2023 - 14:13

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Siyonist rejimin Suriye topraklarına yönelik hava saldırısını şiddetle kınadı ve bu rejimin Filistin ve tüm bölgenin barış ve güvenliği için ciddi bir tehdit olduğunu vurguladı.

Welayet News  - Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) yayınladığı bildiride, Şam ve çevresindeki yerleşim bölgelerinde en az 20 Suriye vatandaşının şehit olmasına ve yaralanmasına yol açan Siyonist rejimin Suriye topraklarına yönelik vahşi saldırısını şiddetle kınadı.

Hamas hareketi, bu canice saldırıda şehit olan Suriye vatandaşlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diledi ve Siyonist düşmanın saldırıları ve işlediği suç ve cinayetlerle İslam ve Arap'ın birliği ve bütünlüğü ile mücadele edilmesinin önemini vurguladı.

Hamas Hareketi yayınladığı bildiride şu ifadelerde bulundu: ‘İşgalci Siyonist rejim, Filistin’e, halkına ve tüm bölgenin barış ve güvenliğine yönelik ciddi bir tehdittir.

Siyonist rejim mutlak kötülüktür ve yalnızca güç ve direniş onu durdurabilir ve işgalcileri Filistin topraklarından ve kutsal mekanlarından çıkarılabilir.’



Yeni yorum ekle