Siyonist İsrailli General: Son 20 Yılın En Kötü Koşullarından Geçiyoruz

Pa, 19/02/2023 - 09:16

Siyonist bir general, İsrail'in tarihinin en zor ikilemlerinden biri içinde olduğunu itiraf etti.

Welayet News  - Siyonist ordunun eski sözcüsü Ronin Manlis, cumartesi günü Siyonist Ulusal Radyo ve Televizyon Kanalı (Kan) ile yaptığı görüşmede, İsrail'in en zor yolunda olduğunu ve Batı Şeria'nın İsrail ordusunun yeteneklerini zayıflattığını ve (giderek daha fazla) tükettiğini kabul etti.

Bu bağlamda, Siyonist rejimin askeri yapılanmasının bu eski yetkilisi, İsrail'in mevcut durumunun en azından son 20 yılda eşi benzeri görülmemiş bir zorluk içinde olduğunu vurguladı.

Manlis, "Batı Şeria'da olup bitenler, İsrail ordusunun Batı Şeria'daki rutin faaliyetlerini yürütme kabiliyetini ciddi şekilde tüketen yaygın bir kaostur." dedi.

Batı Şeria'nın tüm bölgelerinin Filistinliler ile İsrail ordusu arasında sürekli bir çatışmaya tanık olduğunu kabul etti.

Ona göre bu savaşçıların başında, Saraya Al-Küdüs savaşçılarından veya Saraya Al-Küdüs'e (Filistin İslami Cihat hareketinin askeri kolu) bağlı Cenin taburu, Nablus taburu, Arin el-Esud (Aslanlar Yuvası) ve Balata taburundan bahsetmek gerekir.

Siyonist rejim medyasının, bu rejimin ordusundaki bilgili kaynaklara dayanarak şunu ortaya koyduğu ve ordunun, Filistin halkının Batı Şeria'daki mücadelelerini bastırmak için piyade kapasitesinin %70'inden fazlasını beklemeye aldığı belirtilmelidir.



Yeni yorum ekle