Ebu Mücahid: İran Filistin'in Özgürlüğü İçin Büyük Fedakarlıklar Yaptı

Per, 16/02/2023 - 10:08

Filistin Direniş Komiteleri medya ofisi başkanı, İran İslam Cumhuriyeti'nin Kudüs ve Filistin'in özgürleştirilmesi yolunda büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

Welayet News  - Muhammed El-Barim Ebu Mücahid çarşamba günü IRNA'ya gönderilen bir mesajla, İslam Devrimi'nin zaferinin 44. yıl dönümünü milleti ve yetkilileri tebrik etti ve İran'ın ülkesine ve halkına refah, güvenlik ve istikrar diledi.

Bu mesajında, İslam Devrimi'nin zaferinin 44. yıl dönümünün, düşmanların İran ve İslam ümmetine karşı en tehlikeli oyunlarına karşı bir zafer daha kazandığını söyledi.

El-Barim, İran İslam Cumhuriyeti'nin 44 yıllık mübarek hayatında İslam ümmetinin düşmanlarının boğazında bir diken olduğunu sözlerine ekledi.

"44 yıllık istikrar ve direniş sürecinde İran, savaşlar, yaptırımlar ve iç fitnelerle İran'a zarar verme çabalarına rağmen, liderliğin bilgeliği ve milletin sabrı ile güçlü bir ülke haline geldi." söylediğini aktardı.

İran halkı Cumartesi günü İslam Devrimi'nin zaferinin 44. yıl dönümünü kutladı ve son aylarda yapılan fitnelere ve halkla iktidar arasındaki uçurumu gösterme çabalarına rağmen, devrimin zaferinin anma töreninde milletin eşsiz varlığı tüm dünyayı şaşırttı.



Yeni yorum ekle