“Siyonistler İşgal Altındaki Golan'ı Terk Edecektir”

Çar, 15/02/2023 - 10:33

Suriye Dışişleri Bakanlığı, Siyonist rejimin er ya da geç işgal altındaki Golan'ı terk edeceğini ve bu bölgenin Arap ve Suriye kimliğiyle kalacağını vurguladı.

Welayet News  - Suriye Dışişleri Bakanlığı, Golan sakinlerinin Siyonist rejim işgaline karşı ülke çapında düzenlediği grevin yıl dönümü münasebetiyle, bu bölgenin er ya da geç işgalden çıkacağını ve Siyonistlerin de gideceğini vurguladı.

Suriye Dışişleri Bakanlığı şu açıklamalarda bulundu: ‘İşgal altındaki Golan halkının bu toprakların ilhakına ve işgaline karşı ülke çapında başlattığı grevin üzerinden 41 yıl geçti ama bu ülkenin insanları hala topraklarına sahip çıkıyor.

Golan halkı Suriye kimliğine sahip çıkıyor. Bu insanların Siyonist rejime muhalefeti sürekli ve sarsılmazdır. Bu nedenle Golan, Arap ve Suriye kimliğinde baki kalacaktır.’

Golan halkı 41 yıl önce bir açıklama yayınlayarak genel greve gittiklerini ve Siyonist rejimin işgaline ve bu bölgenin işgal edilen topraklarının ilhakına karşı çıktıklarını ve mücadele ve direnişin bu bölgenin kurtuluşuna kadar tüm imkân ve yollarla sürdürüleceğini vurguladılar.



Yeni yorum ekle