Hizbullah, Siyonistlerin barbarca saldırılarını kınadı

Cu, 27/01/2023 - 08:42

Lübnan Hizbullah Hareketi, Siyonistlerin Perşembe sabahı Filistin’in Cenin kampına yönelik barbarca saldırılarını kınadı ve bölge sakinlerinin kahramanca direnişini takdir etti.

Welayet News  - Hizbullah hareketi, Perşembe akşamı geçici Siyonist rejim askerlerinin Filistin'in Cenin kampına yönelik barbarca saldırılarını kınayan bir bildiri yayınladı.

Hizbullah tarafından yayınlanan bildiride şu ifadeler yer aldı: ‘Cenin kampı sakinlerinin ve Filistin direniş gruplarının Siyonistlerin terör eylemlerine karşı kahramanca direnişini takdir ediyoruz.’

Hizbullah, bu saldırıları kınadığı ve işgalci güçlerin terör eylemlerinden ve Filistin hastanelerine yönelik saldırılarından nefret duyduklarını ifade ederek, kanlarıyla Filistin için yakın zaferin şafağını müjdeleyen cesur direniş güçlerini takdir etti.

Perşembe sabahından itibaren Siyonist rejimin ağır silahlı askerleri Cenin kampına saldırdı ve bazı Siyonist kaynaklar bu saldırının amacının İslami Cihat hareketinin önde gelen üyelerinden birini tutuklamak olduğunu iddia etti ve Filistinli savaşçılar bu saldırılara karşılık verdi.



Yeni yorum ekle