Nefes ve Ruh

Çar, 22/02/2017 - 13:53

Sarhoşa şaraptan başka ilaçmı var, sen haram diyorsun o senin sözünü unutmak için yine sarhoş oluyor!!!!

Nefes ve Ruh

Bismillah:

İnsanı Halden hale sokan ve ona Ruhundan Üfleyen Yüce Zata Hamd Olsun…Salat ve selam En Akil insan olan Peygambere ve Pak temiz soyuna olsun….

Taklitçilik ve başkalaşma sıfatını kendinde barındıran her insan İlahi nurun dışında bir yaşam tarzı ile yaşamaktadır… Peygamberlerin Geliş amacı insanın kendi öz fıtratında bulunan ilahi programı geleneksel ve taklitçilik ile değiştirdikleri anda gerçekleşmiştir…. Tanrı statüsüne çıkartılmış bir değer asla ilahi fıtratla bağdaşmaz…. İbrahimi Baltayı kendine vurmayan bir insana Dinden bahs etmek zulümdür…

Eğer günümüze dönersek bunu daha iyi anlarız,insan zillete boyun eğmeme programı ile resetlenmiştir,eğer ki zillete boyun eğiyorsa burada İbrahimi değil nemruti bir sistem vardır… Değerlerini anlatan Kişiler değerlerini amel ile ölçülendirdikleri için yüzyıllardır başarıya ulaşamamış kendileride inandıklarını anlamamışlardır…Toplumların öze dönüş ihtiyacı vardır nasihata ve amele değil,eğer ameller niyetlere göre ölçü kabul ediliyorsa niyeti tağuti olan bir amel nasıl olurda Hak olur… Emevist sisteminin en büyük oyunuda buydu amel yoksa hiç bir şey yok demekti,amel olsun ama bunun yanında fıtrata haram olan zevk verici nesnelerde olsun….Ama Mutlak Amel olsun!!!!!

Biz İbrahimi nefesi anlamadan Muhammedi nuru nasıl algılayabiliriz!!!! Bu yüzdendir ki toplumda İbrahimi seda ile Tevhidi taşıyan Kişiler hep zulme maruz kalmışlarıdr.. Emevistlerin amacıyda buydu. Hiçbir zaman İbrahimi bir nefes olmasın Muhammedi bir nur yaşamasın Ve Ali Hükümeti yeryüzünde iktidar olmasın….Kerbela bunun en büyük şahididir… Kapalı kapılar ardında Emevistlerin zulmünü gizleyen Alimler acaba İbrahime, Muhammede(s.a.a)zulüm ettiklerinin farkındalarmı!!! Elinde İbrahimi balta olmayan bir Alim sizce Kitap yüklü merkep değilmidir!!!

O zaman şimdi diyebilirizki bir değeri ancak savunan ve anlatan katledebilir…Kendi öz değerini tanımayan ve savunamayan bir güruhdan nasıl meded beklenir,ve bu kadar nasıl meşhur olunabilir.. Eğer Halk geleneksel ve taklitçilik hastalığından kurtulmadığı müddetçe zulüm İmamlarının hem destekçisi hem de kendi ruhlarını köleleştirmiş bir toplum olmaya mahkum olacaklardır…Bu durum peygamberlerin geliş amacının anlaşılması ile düzene girecek ve kölelikten hürlüğe doğru adım ilerleme ile başarı kazanacaktır…Bu şekilde yapılan amellerde kölelerin amelidir ki ancak burada Muttakilerden kabul edilecektir..Bugün birçok dini etkinlikler yapılmakta ve insanlar bilgilendilmektedir….

Burada öyle bir etkinlikten bahs ediyoruzki akla sığmayacak kadar,  peki burada bir hata yokmu bu kadar çaba ve hizmetin sonucu bir Ümmetin kendi kaderini başkalarının eline teslim etmekten veya batılılaşmış güçlerin boyunduruğu altına girmekten nasıl oluyorda alıkoymuyor..Burada bir hata var Ya anlatanlar batıl yada dinleyenler,ya anlatanlar anlatamıyor ya dinleyenler dinleyemiyor,başka bir tabir ise İbrahimi değil Muhammedi değil kendini öyle zanneden Taklitçilik hastalığına yakalanmış nefesler,konuşuyor….Burada amaç birilerini karalamak değil burada bir ümmetin kaderinin başkasının eline teslim edilmemesi gerektiği ve bunuda yapanlara karşı Hüseyni bir duruş…..

Sonuç olarak deriz ki eğer bu gelenekselleşmiş din ve mezhebsel görüşlerden dışarı çıkılıp kendi fıtratına yüklenen program harekete geçirilmediği müddetçe Emevist sisteminin yeryüzünde hatta bu sisteme karşı olduklarını zannedenleri bile etkisi altında alacaktır..Kapalı kapılar ardında din anlatılmaz kapalı kapılar arkasında din sadece dinleyenin ve anlatanın dinidir…Biz bunları dinlerken dışarı da bundan habersiz zehirlenmiş ve bir köşeye atılmış miskin sarhoş ve değerlerini nefislerine satmış insanları asla kazanamayacak hatta onların sorumlusu olacağız.Toplantılarımıza gelecek kişilerde ancak anlatacağımız konuyu destekleyecek yada sessizce dinleyecek kişiler olacaktır…Buda öz değerlerin dışında kalan bir sistemdir….Dışarı çıkıp bir görmek lazım biz kimlerleyiz kimlerle değiliz…Bu salonun dışında da bir hayat var eğer bakılmazsa hep aynı geleneksel ve mezhebsel anlatımlar,alışkanlıklar vücudumuzu bir kanser gibi sararak bizi gerçek amaçtan alıkoyacaktır…

Sarhoşa şaraptan başka ilaçmı var,sen haram diyorsun o senin sözü nü unutmak için yine sarhoş oluyor!!!!

Neden Eline Bir İbrahimi Balta vermiyorsun!!!!

Vesselam…………….

 

Murat Avci



Yeni yorum ekle