General Fadavi: İslami Direniş cephesinin sınırı yok

Cu, 20/01/2023 - 08:49

İran Sipahiler Ordusu Genel Komutan Vekili: "Günümüzde İslami Direniş cephesinin sınırı yoktur ve son 44 yılda İslami nizamın gücü günden güne artmakta" diye vurguladı.

Welayet News - İslam İnkılabı Muhafızları (Sipahiler) Ordusu Genel Komutan Vekili General Ali Fadavi dün akşamüstü Dünya İslam ve Direniş Ekseni Cephesi adıyla düzenlenen şehid Muhammed Ali Allahverdi'yi anma merasiminde yaptığı konuşmasında "Düşmanlarımız son 44 yıl boyunca bizimle savaştılar, ama hep yenildiler. Yenildikleri için de bize karşı ellerinden birşey gelmiyor. Ama konuşuyorlar. O kadar" dedi.

General Fadavi daha sonra "Günümüzde İslami Direniş cephesinin bir sınırı yoktur. Son 44 yılda İslami nizamın gücü günden güne artmakta" diye vurguladı.

Sipahiler Ordusu Genel Komutan Vekili General Fadavi konuşmasının devamında "İşgalci İsrail yetkilileri bugün Batı Şeria'da İslami Direnişin yeni kuşakları ve onların Filistin'i geleceği üzerindeki etkilerinden korkuyorlar. Batıl cephesi kuşkusuz yok olacaktır. Zaman geçtikçe de onun yok olacağı daha net görünecektir" ifadesini kullandı.

Tags: 


Yeni yorum ekle