Al_i Halife’nin Bahreyn Halkını Bastırmak İçin Siyonist İsrail ile Güvenlik Alışverişi

Per, 19/01/2023 - 08:51

Siyonist rejim yetkilileri, Bahreyn rejimi güvenlik güçlerinden bir heyetin işgal altındaki topraklara habersiz gerçekleştirdiği ziyaretin ayrıntılarını açıkladı.

Welayet News - Siyonist rejim yetkilileri, Bahreyn rejimi güvenlik güçlerinden bir heyetin işgal altındaki topraklara habersiz gerçekleştirdiği ziyaretin ayrıntıları açıkladı.

Siyonist rejimin Dışişleri Bakanlığına bağlı Şahab haber ajansının yayınladığı twitte; Tümgeneral Hamad bin Muhammed Al Halife başkanlığındaki Bahreyn polis yetkililerinden oluşan heyet, resmi bir görüşme gerçekleştirmek için işgal altındaki Filistin’e gitti ve Siyonist rejim polis şefi ile görüştüğü ifadelerine yer verdi.

Bu kullanıcı hesabı, Bahreyn güvenlik yetkililerinin işgal altındaki Filistin topraklarını ziyareti zamanı ile ilgili bilgi paylaşmadı. Aynı şekilde Bahreyn hükümeti de bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış değil.

Bahreyn yönetimi ile Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesi ve ikili ziyaretler, Bahreyn halkının ve siyasi partilerin ve muhalif liderleri defalarca protesto ve gösterilerinde Al_i Halife’nin bu eylemini kınadığı ve buna son verilmesini talep ettikleri bir zamanda gerçekleştirildi.

BAE, Bahreyn, Sudan ve Fas 2020 yılında ABD Başkanı Donald Trump’ın gözetiminde Tel Aviv ile ilişkileri normalleştirmeye yönelik İbrahim Anlaşması olarak bilinen bir anlaşma imzalanmıştı.



Yeni yorum ekle