Siyonist İsrail’in Demir Kubbe Sistemi Askerleri Kanser Ediyor

Sa, 17/01/2023 - 16:53

Siyonist bilim adamları, Demir Kubbe sistemi ve diğer hava savunma sistemleriyle çalışan askerlerin kansere yakalanma olasılığının diğerlerine göre çok daha yüksek olduğunu söylüyor.

Welayet News - Siyonist rejimin "Zaman" gazetesi haberinde şunları yazdı: ‘Kudüs İbrani Üniversitesi araştırmacıları, yaptıkları bir çalışmada, başta "Demir Kubbe" olmak üzere hava savunma sistemlerinde çalışan askerlerin, radarlardan ve tehlikeli elektronik sistemlerden gelen radyasyondan dolayı kansere yakalanma olasılığının diğerlerine göre sekiz kat daha fazla olduğunu açıkladılar.’

Siyonist rejim, direnişin füzeleriyle mücadele etmek için her zaman "Demir Kubbe" sistemine güvenmiştir ve bu sistemi başta Arap ülkeleri olmak üzere dünya ülkelerine satmanın yollarını aramaktadır.

Ancak Siyonist rejim ordusu, yapılan araştırmaların sonuçlarının doğru olmadığını iddia etmekte ve araştırma yaparak bu konuyu reddedeceğini söylemektedir.

Kendisi de kanser geçmişi olan bir doktora öğrencisi olan Moran Deitch, Zohar (Tıbbi Tesisler ve Kanser Hastaları İçin Faydalar) adlı bir organizasyon kurdu ve şu ifadelerde bulundu: ‘Bugüne kadar 6 bine yakın kanser hastasına yardım ettik ama Demir Kubbe biriminde ve diğer hava savunma birimlerinde görev yapan kanserli askerlerin sayısı her geçen gün artıyor, bir şeyler oluyor gibi hissediyorum.

İsrail ordusuyla temasa geçtik, verileri istedik ve bu verileri ortak bir çalışmada incelemek istedik ama konuşacak kimse yoktu. Bize mesajlar gönderdirler ve görmezden gelindiğimizden emin olduk. Kanser teşhisi konan birçok asker, Milli Savunma Bakanlığı'ndan gaziliklerinin tanımasını istedi, ancak Milli Savunma Bakanlığı, onların kanser olmasıyla yaptıkları iş arasında hiçbir bağlantı olmadığını iddia etti ve ardından Savunma Bakanlığı'na dava açarak temyize gitti. Yargı süreci hala devam ediyor ve bu süre zarfında 6 asker hayatını kaybetti.’

İki yıl önce Yediot Aharonot gazetesi Demir Kubbe sistemiyle çalışan bazı askerlerin askerliklerini tamamladıktan sonra kansere yakalandığını yazdığında bu konu medyada geniş bir yankı uyandırmıştı.

Siyonist rejim ordusu, şimdi bu sistemde çalışan bu rejimin askerlerinin kanser korkusuyla ordudan kaçacağından korkuyor.



Yeni yorum ekle