Abdülmelik El-Husi: Siyonist Lobi Kadınları Yozlaştırarak Toplumu Yok Etmek İstiyor

Cu, 13/01/2023 - 09:56

Ensarullah Hareketi Lideri, Siyonist lobinin kadınları yozlaştırarak toplumu yok etme girişimini eleştirerek, şunları söyledi: ‘Müslüman kadınlar bugün Hz. Zehra’nın (s.a) izinden gitmelidir. Çünkü o, insanlığın, inancın ve ahlakın mükemmel bir örneğiydi.

Welayet News - Yemen Ensarullah Hareketi lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi, Perşembe akşamı Hz. Zehra'nın (s.a) doğum günü münasebetiyle yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Bu günler, insanı beşeri ve dinî kemal mertebelerine ulaştıran iman esaslarının yerleşmesinde çok önemlidir.

Hz. Zehra (s.a), insani, dinî ve ahlâkî kemale ermenin seçkin bir örneği olmuş ve imanın en yüksek mertebesine ulaşmıştır. Dolayısıyla şu anda Müslüman bir kadının ihtiyacı olan şey, onlara uymaktır.

Dünya Yahudiliğinin Siyonist lobisi, toplum ve aile yapısını yıkmak için kadınları hedef almaya çalışıyor. Yumuşak ve şeytani savaş, kadını yozlaştırmak ve onu toplumu yozlaştırmanın bir aracına dönüştürmek için kadınları hedef almaktadır.

Bu yozlaştırıcı savaşla, bilinçle, basiretle, inanca dayalı eğitimle, iyi örnek teşkil ederek ve insan hayatı konusunda doğru kavramları sunarak mücadele etmeliyiz. Yahudiler her zamankinden daha fazla fesat yayma peşinde koşmuş ve tüm araç ve olanaklarını bu alanda kullanmışlardır.

İmanın ve bilincin gücüyle düşmanın fitne ve karalamalarıyla mücadele etmeliyiz. İnanç odaklı yaklaşım kadına değer katar, onun onurunu ve insanlığını korur. Bu yaklaşımla kadın, hayattaki rolünü oynayacak ve salih nesiller yetiştirebilecektir.’



Yeni yorum ekle