Filistinli Mücahitler Son 24 Saatte 15 Operasyon Düzenledi

Pa, 08/01/2023 - 09:15

Filistinli mücahitlerin Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde Siyonistlere karşı operasyonları ciddi şekilde artmış durumda. Medya kaynakları son 24 saat içerisinde 15 operasyonun düzenlendiğini duyurdu.

Welayet News  - Batı Şeria'da son 24 saatte şiddetlenen Filistinli savaşçıların direniş eylemleri, altı kurşunlama, iki molotof kokteyli atma, bir askeri karargahın kundaklanması ve Siyonist yerleşimcilerle beş çatışma ve işgalci güçlerle karşı karşıya gelme olmak üzere 15 operasyon kaydedildi.

Filistinli savaşçılar ve mücahitler, işgal altındaki Kudüs'teki "Al-Salwan" yerleşiminde, Ramallah'taki "el Mugir" yerleşiminde, Cenin'deki "El-Celma" kontrol noktası, "Dotan" askeri karargâhı ve "Canim"de Siyonistlere karşı silahla saldırı gerçekleştirdiler.

Nablus'ta direnişçiler "Beit Furik" askeri geçişini hedef aldı ve "Hawara"da bir askeri karakolu molotof kokteyli atarak karakolun yanmasına neden oldular.

El Halil kentindeki "Al-Arub" kampı ve "Misafir Yeta" bölgesinde de çatışmalar yaşandı ve yerleşimcilerin saldırılarına Filistinli savaşçılar karşılık verdi.



Yeni yorum ekle