Tümgeneral Selami: Ambargolar, Düşmanın İran'da Yoksulluğu Yaymak İçin Bir Reçetesidir

Pa, 08/01/2023 - 09:08

İslam Devrim Muhafızları Başkomutanı, "Bugün bütün düşmanların amacı toplumda yoksulluğu yaymaktır ve ekonomik ambargo, toplumumuzu yoksullaştırmanın bir yoludur" dedi.

Welayet News  - İslam Devrim Muhafızları Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, 3050 Besic Mahrumiyet Planı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada; "Temel hedefimiz, rahat ve refah içinde yaşayan insanlarla güçlü, güvenli, gelişmiş bir İran inşa etmektir " diye açıkladı. 

Selami; "İran'daki ana görevimiz budur, İslam devriminin ve devrimin değerli liderlerinin ışığında, Allah'ın izniyle, mahrumiyeti ortadan kaldırmak için çok ciddi bir kararlılık olmuşmuştur." dedi.

Selami devamında; "Bugün, mahrumiyet planlarının ilerleyişini incelediğimizde, ülkenin tüm üst düzey yetkililerinin halkın yoksulluğunu toplumdan yok etmek için ortak bir iradeye ve ciddi bir kararlılığa sahip olduklarını görüyoruz. Bugün tüm düşmanların amacı toplumda yoksulluğu yaymak, ekonomik yaptırımlar ise toplumumuzu yoksullaştırmanın bir versiyonuydu ki devrimi koruma misyonuyla yoksulluk ve yoksunluk savaşına gideceğiz ve bu savaşı tüm yönleriyle kırılana kadar sürdüreceğiz" dedi.

Devrim Muhafızları Başkomutanı şunları söyledi: "Tüm çabamız köyleri yaşanacak hoş bir ortam haline getirmek olmalıdır, çünkü köyler ulusal ekonominin ana kaynağıdır. Kıymetli kardeşlerim, biz bu yolu sonuna kadar gideceğiz ve Allah'ın izniyle köylerin yüzündeki tüm mahrumiyet tozlarını sileceğiz."

Selami; "Besic'in sahadaki varlığıyla toplumun sorunları çözüldü. Düşmanların bize dayattığı savaşın her yönü, Besic güçlerinin cihatçı varlığıyla halk için bir barış ve rahatlık alanı haline geldi. Sevgili halkımıza layık kullar olabileceğimizi umuyoruz ve halka hizmet elbisesini asla çıkarmayacağımıza söz veriyorum ve en güzel hayalimiz halkımızın amaçları yolunda kurban olabilmektir." dedi.



Yeni yorum ekle